AK Partili Başkan'dan Ültimatom

Son günlerde artan terör olaylarına AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar’dan çözüm getirildi.

Sosyal Paylaşım sitesi hesabından paylaştığı yazıda teröre bulaşan ailelere yapılan sosyal yardımların kesilmesi gerektiğini vurgulayan Acar, “Teröre bulaştığı açıkça belirlenen kişi ve ailelere yapılan sosyal yardımlar yeniden gözden geçirilmeli ve hatta kesilmelidir” dedi.

Sosyal Paylaşım sitesi hesabından “benim önerimdir” diyerek yazı paylaşan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar teröre çözüm önerisi getirdi. İşte, Acar’ın o paylaştığı yazısı;

“Bu tamamen şahsıma ait bir öneridir. Devletimiz, PKK’nın ve paralel örgütlenme ile diğer terörist grupların, hem maddi ve hem insanı lojistik destek bulduğu bölgelerde devlet ağırlığını hissettirici uygulamalar yapmalıdır. Vatandaşların " Devlet ne olursa olsun bize bakıyor, biz yönümüzü dağa ve örgüte çevirelim..." türündeki algılarını, " Eğer bu devlete sahip çıkmazsak, devleti arkadan vuranlar ile teröristlere destek olmaya devam edersek, bize yapılan yardımlarda aksama başlar, devlet bize dünkü kadar yardım getirmez” algısına dönüştürmek gerekir. Özellikle, teröre bulaştığı açıkça belirlenen kişi ve ailelere yapılan Sosyal yardımlar yeniden gözden geçirilmeli ve hatta kesilmelidir. Bu yönde hukuki alt yapı derhal oluşturulmalıdır.”

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Nazilli Haberleri