Ata tohumlarından üretilen fideler Aydınlılara ulaştırılıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ata Tohumlarının korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için yürüttüğü çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi'ne ait fidanlıklarda tamamen Ata Tohumlarından üretilen marul, lahana, karnabahar ve brokoli fideleri, Aydın'ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşturuluyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen fideler, Buharkent'te vatandaşlara dağıtıldı. Fide dağıtımına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da dağıtıma eşlik etti. Ata Tohumlarından üretilen fideleri alan vatandaşlar kendi bahçelerinde sağlıklı, doğal ve güvenilir ürün yetiştirme fırsatı bulduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu, fide dağıtımının tüm ilçelerde devam edeceğini belirtti ve "Ata Tohumları bizim için yalnızca bir tohum değil, geçmişimizden geleceğe uzanan bir miras. Bizler de bu mirası yaşatıyor, hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Aydın'ın bereketini halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri