Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete, AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu katıldı.
Ziyarette huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen ve sohbet eden dernek üyeleri, yaşlı vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan AY-SİAD Başkanı Barışık, büyüklerin tecrübelerinden faydalanmanın ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmenin önemine dikkati çekti.
Barışık, büyüklerin taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için çalışacaklarını belirterek, "Geçmişten geleceğe uzanan en güçlü bağımız; saygı, vefa ve dayanışmadır." ifadesini kullandı.
Huzurevi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek yönetimine teşekkür etti.