AYDEM rezaleti! Kaymakam ve Belediye Başkanı olaya el attı...

Nazilli'de AYDEM tarafından elektriği kesilen çaresiz kadının imdadına Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan koştu.

 

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Koronavirüs tehdidiyle karşı karşıya kaldığımız bugünlerde devletimiz her türlü tedbiri alıyor. Evde kalın çağrısını sürekli olarak yenileyen devlet yetkilileri, ekonomik anlamda zorluk yaşayan vatandaşların da yanında olmaya çalışıyor. Bu süreçte Aydın ve bölgesinde hizmet veren elektrik dağıtım şirketi AYDEM ise sınıfta kaldı. Devletin her türlü imkanını seferber ettiği bu dönemde AYDEM'in elektrik kesintisi yapması vatandaşı isyan ettirdi. 
Nazilli'de yaşayan bir çocuk annesi Ayşe Özcan'ın elektriği de biriken borcu nedeniyle kesildi. İşsiz olduğu gerekçesiyle psikolojik bunalıma giren kadın, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy'dan yardım istedi. Elektrik borcunun bir kısmını tamamlayan Arısoy, genç kadına destek oldu. Parası eksik kalan kadın daha sonra belediye meydanına gelerek AYDEM'e isyan etti.

Bu zor günlerde 13 yaşındaki çocuğuyla vaktini evde geçirdiğini elektriğini ödeyemediği takdirde intihara teşebbüs edeceğini bildiren kadının imdadına Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan koştu.


Kadının isyanına duyarsız kalmayan Başkan Özcan, makamına çağırdığı vatandaşın eksik kalan elektrik borcunu tamamladı.

Havadis Gazetesi'ne konuşan Ayşe Özcan isimli kadın, "Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu zor günümde yanımda oldular" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri