Aydın'da olaylı gece

İncirliova’nın Acarlar Mahallesi’nde 12 yaşlarında bir erkek çocuğunun kaçırılmaya çalışıldığı iddiası üzerine mahalleli ayaklandı.

İddiaya göre, Acarlar Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, siyah renkli bir minibüs ile 12 yaşlarındaki bir erkek çocuğunun kaçırılmaya teşebbüs edildiği bildirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, olayın duyulması üzerine ayaklanan Acarlılı vatandaşlar, Acarlar Polis Merkezi Amirliği önünde toplandı. Halkın kalabalıklaşması üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Konuyla ilgili net bir açıklama yapılmazken, ekiplerin olayla ilgili geniş çaplı çalışma yürüttüğü öğrenildi. Olay yerine gelen CHP İncirliova eski İlçe Başkanı Osman Gökmen ve siyasi parti temsilcileri de kalabalığın yatışması için çaba harcadı.

Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüphelinin Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edilmek üzerine Acarlar Polis Merkezi Amirliği'nden çıkarıldığı sırada polis ekipleri öfkeli kalabalığın dağılması için havaya ateş açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri