Başkan Alıcık, çınarlarla buluştu!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaşlıları unutmadı. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Kulübü öğrencilerinin düzenlediği programa katıldı.

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi ile Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencileri ve Müzik Kulübü Öğrencileri Yaşlılar Haftasında yaşlı çınarlarla bir araya geldi.18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Kulübü Öğrencileri Müzik Öğretmenleri Mustafa Dinçkol eşliğinde düzenledikleri etkinlikle onlara unutulmaz anlar yaşattı. Bu anlamlı buluşmaya MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Kent Konseyi Başkanı Bülent Burmaoğlu ve Kent Konseyi Gurup Başkanları, Mahalle Muhtarları, Sivil toplum Kuruluşu örgütlerinin üyeleri de katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürü Mehmet Öztaş, Okul Müdür Baş Yardımcısı Özlem Konan ve Müzik kulübü öğrencileri Alzheimer Hastaları ve Ailelerine çiçek verdi. Dr. Rıza Arpaz Nazilli Alzheimer Hastaları ve Aileleri İçin Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’ndeki kutlamaların devamında müzik kulübü öğrencileri ve Müzik Öğretmeni Mustafa Dinçkol eşliğinde Samanyolu Şarkısını yaşlılarla birlikte söyledi. Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Kulübü Gitar Öğrencileri ve koronun seslendirdiği nostaljik şarkılarla program sürdü. Yaşlılığı anlatan şiirlerin de okunduğu programın sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Çökertme, İki Keklik türküleri eşliğinde yaşlılarla dans etti.

Program sonunda hazırladıkları etkinlik ve sergiledikleri bu davranışlarından dolayı Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Kulübü Öğrencilerini ayrı ayrı kutlayan Başkan Alıcık, Okul Müdürü Mehmet Öztaş, Okul Müdür Baş Yardımcısı Özlem Konan ve Müzik Öğretmeni Mustafa Dinçkol’a da teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri