Başkan İnal, Ankara’dan müjdelerle döndü

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’ın kent meydanı ve pazar yeri projelerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan tam destek geldi.

GÜNAY PABUŞÇU - Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Nöbetçi bakan uygulaması kapsamında geç saatlerde gerçekleşen ziyarette Karacasu kent meydanı  ile modern pazar yeri projeleri görüşüldü. Bakan Kurum’un 35 milyona mal olacak proje için olumlu yaklaştığı ve Bakanlık olarak desteğe hazır olduklarını ifade ettiği öğrenildi.

Ziyarette, Karacasu Meydan Projesi mimarı MS Başkent şirketi yetkilisi Mete Sezer de hazır bulundu.

“Proje hazır, ihale süreci başlayacak”

Özellikle meydan düzenlemesinde modern pazar yeri projesinin dikkat çektiğini vurgulayan Başkan İnal,“Yaz aylarında serin, kış aylarında ise ısıtma olmasıdır. Bakanımız projemizin titizlikle hazırlandığını görüp, bakanlık olarak gerekli desteğin verileceğini ifade ettiler. Zaten projenin detayların aktarılması adına çizimi gerçekleştiren proje mimarımız da bizimle birlikte sunuma katıldı. İlçemize vermiş olduğu desteklerden ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı vatandaşlarımız adına Bakanımıza teşekkür ederim. Memleketimize ilçemize hayırlı olsun. Projemizin zaten çizimi yapılmıştı. Bundan sonraki süreç projeye başlamak ve Allah’ın da izni ile tamamlayıp şirin ilçemize kalıcı bir miras bırakmak” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karacasu Haberleri