Başkan İnal'dan yılın son gününde geniş kapsamlı ziyaret

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, yeni yıl dolayısıyla ilçede faaliyet yürüten kamu kurumlarını ziyaret etti. İnal, personellere yeni yıl hediyesi takdim etti.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

İnal, koronavirüs sürecinde gece gündüz demeden sahada büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanları olmak üzere Vefa Sosyal Destek Grubu, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Karacasu Birimi ve belediye personellerini ziyaret etti. İnal görüşmelerin akabinde personellere hediye paketi takdim etti. 

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan İnal, "2020 yılı maalesef depremler ve doğal felaketlerin yanı sıra birde Covid-19 illeti ile geride bıraktığımız bir yıl oldu. İnşallah 2021 yılında bu felaketleri yaşamaz ve geride bırakırız. İlçemizde uzun süre vaka görülmemesinde önemli katkıları olan ekiplerimizi ve vaka görülmesinin ardından da gerekli her türlü çalışmayı gece gündüz demeden yürüten sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Ülkemiz genelinde sağlık çalışanlarımız bu süreçte üzerine düşenin fazlasını yaparak ailelerinden ayrı kaldılar. Sevdiklerinden ayrı kaldılar. Bizim sağlığımız için kendi sağlığından vazgeçtiler. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyor teşekkür ediyorum. Bu hazırlanan hediye paketleri bizim değil Karacasu Halkının onlara ikramıdır. Bizler sadece aracı olduk ve kendilerine bu paketleri ilettik. Yine Belediye personelimiz mesai arkadaşlarımızın da yeni yıllarını kendileri ile bir araya gelerek kutladık. Aileleri ve sevdikleri ile nice yıllara birlikte ulaşmaları dileğiyle. Tüm hemşerilerimizin yeni yılı kutlu olsun. Yeni yılın Ülkemize, milletimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" görüşlerini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karacasu Haberleri