Başkan Yetişkin her koşulda vatandaşın yanında

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kent genelinde vatandaşlarla bir araya gelmeye, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Her fırsatta sahaya çıkarak sorunları yerinde tespit eden ve talepleri birebir dinleyen Başkan Yetişkin, bu kapsamda Adnan Menderes Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yetişkin, iş yerlerini tek tek gezerek esnafla sohbet etti, taleplerini dinledi.

“SİZDEN BAŞKA DERDİMİZİ DİNLEYEN YOK”

Ziyaret esnasında oldukça yoğun ilgi gören Başkan Yetişkin’e katılımcı ve vatandaşla iç içe olan yönetim anlayışı nedeniyle teşekkür eden işletmeciler, “Sizden başka derdimizi dinleyen, halimizi soran başkan yok. Çok zor günlerden geçiyoruz ama bazıları tüm imkânlarına rağmen derdimizi çözmek yerine dert üretiyorlar. Samimiyeti ve cesareti siz gösteriyorsunuz. Çayımızı içip derdimizi çözmeye çalışıyorsunuz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandılar.

“EFELER BELEDİYESİ HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA OLACAK”

Ziyaret sırasında ekonomik koşulların zorluklarına da değinen esnaf, artan vergiler ve girdi maliyetleri nedeniyle işlerini sürdürmekte güçlük çektiklerini ifade etti. Hükümetin başarısız ekonomi politikaları nedeniyle maliyetlerin her gün yükseldiğini belirten bazı iş yeri sahipleri, bu durumun kepenk kapatma noktasına kadar geldiğini söyledi.

Başkan Anıl Yetişkin ise belediye olarak imkânlar ve yetkiler çerçevesinde her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı. Yetişkin, “Biz yerelde üzerimize düşeni yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sorunların kökten çözüleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri