Buharkent'te bozulan yollar adım adım yenileniyor: Başkan Erol çalışmaları yerinde inceledi

Buharkent Belediyesi, altyapı çalışmaları sonrası zarar gören yol ve sokaklarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Erol İstiklal Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

Buharkent'te gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının ardından özellikle yol kaplamalarında meydana gelen bozulmaların giderilmesi amacıyla harekete geçen Buharkent Belediyesi, sahaya indi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, yüklenici firma tarafından yol düzenleme ve onarım işlemleri sürdürülüyor. İstiklal Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Erol, mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkileyen yol sorunlarının kalıcı şekilde çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Başkan Erol, altyapı çalışmaları sonrası bozulan yolların uzun ömürlü ve dayanıklı bir şekilde yenileneceğini belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini vurguladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri