Bunalıma giren genç kadın Nazilli'yi birbirine kattı

Nazilli'de psikolojik olduğu iddia edilen genç kadın apartmanın 5. katın balkonundan eşya fırlatarak ortalığı birbirine kattı.

HAVADİS HABER - Olay, saat 09.00 surlarında Altıntaş Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşinden ayrı olarak yaşayan psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Cemile B. balkona çıkıp eline geçirdiği eşyayı yola atmaya başladı.  Cemile B.’nin attığı eşyalar nedeniyle yoldan geçen ve park halinde bulunan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşların  haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polisler genç kadını etkisiz hale getirmeyi başardı. 

Bu arada psikolojik tedavi gören Cemile B.’nin daha öncede buna benzer olaylara karıştığı öğrenildi. Cinnet getiren kadının bir dönem Halk Eğitim Merkezi’nde öğretmen olarak görev yaptığı bilgisine ulaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri