CHP'li kadınlar Karacasu'da toplandı

CHP Aydın İl Kadın Kolları, aylık eşgüdüm toplantılarını ilçe başkanları ile birlikte her ay bir ilçede yapılan toplantıların, bu ayki adresi Karacasu oldu.


İlçe başkanları ile Karacasu İlçe Teşkilatı'nda bir araya gelen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, “15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi, ülkeyi bir uçurumun kenarına sürüklemiş ve demokrasi büyük zarar görmüştür. Bu karanlıktan çıkışın tek yolu CHP’dir. Partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı CHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.
DEMOKRASİ ZARAR GÖRDÜ
Karacasu’da il ve ilçe kadın kollarına ev sahipliği yapan CHP Kadın Kolları Karacasu İlçe Başkanı Güllü Büyükgümüş’ün ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmaları anlattığı toplantıda konuşan İl Başkanı Ayşe Özdemir, 15 Temmuz’dan bu yana ülke olarak olağanüstü bir süreçten geçildiğini, yaşananların ülkemizi bir uçuruma sürüklediğini ve demokrasinin zarar gördüğünü söyledi. Özdemir, “Biz ne tanklarla, toplarla sokakları işgal edip, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayarak darbe girişiminde bulunanları ne de diktatörlük kurmak uğruna demokrasi havarisi kesilerek ülkeyi açık faşizme doğru sürükleyenlerin yaptıklarını kabul etmiyoruz. Bu karanlıktan çıkışın yolu; darbe, tanklar ya da birilerine biat etmek değildir. Onlar saltanatlarını sürdürmenin kavgasını veriyor, bu ülkeyi daha da yaşanmaz bir hale sokarak onurumuzu ayaklar altına alıyor” diye konuştu.
TÜM HALKI CHP ÇATISI ALTINDA TOPLANMAYA DAVET ETTİ
Ülkenin bu karanlıktan kurtulmasının yegane yolunun CHP olduğunun altını çizen Özdemir, örgütsüz hiç kimseye direnme şansı bırakmayan bu gerici güruhun panzehirinin CHP olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Çünkü CHP yeryüzünden gökyüzüne, kavgadan barışa, geceden karanlığı delen yıldızlara kadar yaşamı bütünüyle tanıma ve doğru tercihlerde bulunma şansı verir. Tüm halkımızı CHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Bu ülkede eşitlikten, özgürlükten, laiklikten, kardeşlikten yana olanları CHP saflarında birleşmeye çağırıyorum. Gelin CHP’nin altı oklu bayrağı altında birleşelim. Faşizme ve darbelere karşı mücadelede CHP’nin yükselen bayrağı altında toplanalım. Mücadele eden, birleşen ve örgütlenen halk yenilmez. Birleşelim, örgütlenelim, mücadele edelim ve insanca yaşam için CHP önderliğinde halkın iktidarını kuralım.”
ERKEKLERE SESLENDİ
Sokak sokak gezip, evlerdeki tüm kapıları çalıp, meydanları da boş bırakmayacaklarını söyleyen Özdemir, ilçelerde eş güdümlü olarak yaptıkları ve son derece verimli geçen bu toplantıların devam edeceğini bildirdi. Özdemir, sadece kadınları değil, kahve köşelerinde vakitlerini oyun oynayarak boşa geçiren erkekleri de en az kadınlar kadar demokrasiye, cumhuriyetimize, laikliğe, Atatürk ilke ve inkılaplarına, özgürlüklerine sahip çıkmaları için sokaklara davet etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karacasu Haberleri