CHP’li Tezcan Buharkent’te oy istedi

Aydın-Denizli otobanındaki yol güzergahı değişikliğine ilişkin bölgedeki vatandaşları ziyaret eden CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Sizlere bu zulmü reva görenlere önünüze sandık geldiğinde gerekli cevabı verin” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuyucak ve Buharkent’te yaşanan otoban güzergahı değişikliği nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlara destek olmak amacıyla her iki ilçede ziyaret gerçekleştirdi.

Kuyucak’ta iki, Buharkent’te üç kez değişiklik yapıldığı iddia edilen otoyol güzergahı nedeniyle evlerini ve verimli tarım arazilerini kaybedeceğini vurgulayan mahalle sakinleri CHP heyetinden destek istedi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, mahallelinin hakkını mecliste savunacaklarının sözünü vererek, vatandaştan oy istedi.

“Akılları ranta göre çalışıyor”

Tezcan, müteahhidin hakkını korumak için vatandaşın hakkını zayi etmekten bir adım geri durmayan bir iktidarın varlığına dikkat çekerek, “Tarım arazilerini müteahhit daha önce planlanandan daha ucuza mal etsin ve daha fazla para kazansın diye yok ediyorsunuz. Onun parasını da bu vatandaşın cebinden çıkan parayla ödeyeceksin.

Yan tarafta bulunan araziyi müteahhide peşkeş çekerek sera yaptırıyorsun ama yapılmış serayı bozuyorsun. İş planlamasını doğru planlamıyorlar, mahsul zamanı vatandaşı zarara uğratıyorlar. Tüm bunların bir sebebi var. Akılları ranta göre çalışıyor. 5 müteahhit memleketin her yerine konmuş” dedi.

“Sandıkta gerekli cevabı verin”

CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül ile birlikte olayın Ankara’da takipçisi olacaklarını vurgulayan Tezcan, “Elimizden geleni sonunda kadar yapacağız. İktidar partisi mensuplarının ya da akrabalarının menfaatini korumak için adama göre muamele yapılmasını değil, hakka ve hukuka göre muamele yapılmasını isteyeceğiz.

Özlem Başkanımız, belediyenin imkanları doğrultusunda sizlere yardımcı olmaya devam edecek. Hükümet nezdinde ise, biz sizin hakkınızı sonuna kadar savunacağız. Sizler de, size bu zulmü reva görenlere önünüze sandık geldiğinde gerekli cevabı verin” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Buharkent Haberleri