Cumhur İttifakı Adayları Açıklandı!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle cumhur ittifakı adaylarını tanıttı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği törende Hamza Dağ, Aydın’da ‘tabloyu terse döndüreceklerini’ söyledi. Dağ, Aydın’ın 31 Mart akşamı tüm Türkiye’nin merakla beklediği illerden biri olacağını belirtti

“MİLLETİN PARASINI BİLBOARDLARA YATIRMIŞLAR”

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin milletin paralarını bilboardlara harcadığını belirten Hamza Dağ, Artık bölgemizde CHP’nin beceriksizliklerine ve kabiliyetsizliklerine her gün şahit oluyorum Aydın’a girdiğimde ilk dikkatimi çeken Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bilboardlardaki ilanlar ve resimler oldu. Milletin parasının bilboardlara ayırmak kimsenin hakkı değildir. Kendi cebininizden yapıyorsanız anlarım. Ama milletin parasıyla yapıyorsanız bunun hesabını ilk önce millete sonra da ahrette Allah’a vereceksiniz” dedi.

“BİZİM İŞİMİZ CHP’NİN BORÇLARINI ÖDEMEK”

CHP’li ilçe belediyelerin borç batağında olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Didim’de belediye binası SGK borcu nedeniyle hacizli. Kuşadası borç batağı içerisinde. “Madem borç batağı var niye istiyorsunuz” diyebilirsiniz. Bu zamana kadar siz borçlandınız bir ödedik. Bizim işimiz gücümüz sizin borçlarını ödemek. Allah’ın izniyle adaylarımızın bunları düzeltecek gücü var” ifadelerini kullandı.

“YEREL BELEDİYELER HÜKÜMETTEN YANA OLMALI”

Yerel belediyelerin hükümetten yana olması gerektiğini belirten Hamza Dağ, “Belediyelerin hükümetten olmasında fayda var. Eğer aynı partiden olan belediyeniz varsa o belediye kendi il ve ilçesinde yapılmayacak bir projesi varsa bu hizmetlerin Ankara’daki takibi hiç de zor olmuyor. Ama muhalefet olunca belediye başkanları bir tane talepte bulunmamışsa oraya biz ne yapalım. Yapılacak projelere zorluk çıkarıyorlarsa o hizmetleri nasıl yapacaksınız” şeklinde konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ konuşmasının ardından cumhur ittifakı adaylarını tanıttı.

İşte Cumhur İttifakının Aydın adayları:

AK PARTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi: Mustafa Savaş

Didim: Mümin Kamacı

Kuşadası: Fuat Akdoğan

Koçarlı: Nedim Kaplan

Çine: Celal Özden

Bozdoğan: Ufuk Altıntaş

Buharkent: Mehmet Erol

Kuyucak: Metin Ertürk

Sultanhisar: Ertegün Ünal

Yenipazar: Suat Menderes

Köşk: Nuri Güler

MHP

Efeler: Ümmet Akın

Söke: Beliğ Azbazdar

Germencik: İsmet Akın

İncirliova: Gürşat Kale

Karpuzlu: Hilmi Dönmez

Nazilli: Haluk Alıcık

Karacasu: Zeki İnal

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri