Dokumacı; “Nazilli’mize hizmet içi eğitim merkezi yapılmalıdır”

Nazilli’nin iç turizme elverişli bir şehir olduğunu kaydeden Büyük Birlik Partisi(BBP) Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, ilçeye Hizmet içi Eğitim Enstitüsü kurulması önerisinde bulundu.

GÜNAY PABUŞÇU - Büyük Birlik Partisi(BBP) Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, Nazilli ilçesini çekim merkezi yapılabilmesi konusundaki projelerini paylaşmayı sürdürüyor.

Dokumacı, “Nazilli pek çok açıdan iç turizme elverişli bir şehrimizdir. Bu konuda en önemli yatırım olarak bir Hizmet içi Eğitim Merkezi’nin yapılması gayet iyi bir yatırım olacaktır. Nazilli’mizi bir çekim merkezi yapmalıyız. Örneğin 300 kişi kapasiteli bir Hizmet içi Eğitim Enstitüsü kurulabilir” önerisinde bulundu.

 Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan ve çeşitli vilayetlerde yapılmış olan benzer kurumların örnek alınması gerektiğini vurgulayan Dokumacı, “Ortalama 100 kursiyer ve aileleri de bu kurs merkezlerinde en az 6 gün kalarak eğitim alabilirler. Yalova, Van, Aksaray Hizmet içi Eğitim Merkezi bunlardan bazılarıdır. Her yıl binlerce kursiyer Aksaray’a gidip eğitimlere katılmaktadır. Bu eğitimler sırasında çarşı alışverişleri ve çevre gezileri düzenlenmektedir. Böyle bir merkez Nazilli’mize çok yakışacak ve Nazilli’miz bundan çok iyi faydalanacaktır” dedi.

Merkezin, öğretmen evi olarak da kullanılabileceğinin altını çizen Dokumacı konuşmasını şöyle tamamladı;  “Özellikle esnafımız bu yatırımdan çok yararlanacaktır. Çalışanlara yeni bir  iş ve hizmet sahası doğacaktır. En az 200 kişiye iş imkanı oluşacaktır. Yöresel lezzetler ve bölgemiz tanıtılacaktır.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Nazilli Haberleri