Duru Güzellik’ten "Kadınlar Günü"ne özel kampanya

Uzun süren kayıpların daha kısa sürede bulunması için Müge Anlı tarafından başlatılan Sevgi izi projesini Nazilli’de hayata geçiren kadın girişimci Ümran Erkan Babacan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel bir kampanya başlattı.

GÜNAY PABUŞÇU - Müge Anlı tarafından başlatılan zihinsel engelli olan, Alzheimer veya benzeri rahatsızlıkları bulunan kişilerin daha kolay bulunmasını amaçlayan Sevgi izi projesi, Nazilli’de Duru Güzellik Salonu işletmecisi Ümran Erkan Babacan tarafından hayata geçirildi.


Projeye tamamen gönüllü destek veren ve küçücük dokunuşlarla yarınlara umut olan kadın girişimci Babacan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel yeni bir kampanya duyurdu.
Babacan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında 12 seans tüm vücut lazer epilasyon, 12 seans cilt bakımı, 3 seans kalıcı makyaj hizmetlerini 8-31 Mart tarihleri arasında indirimli olarak 800 liraya sunacağını kaydetti.


“2 taksitle ödeme imkanı”
Müşterilerin  gönül rahatlığı ile rezervasyon yapması için mart ayı boyunca uygulanacak kampanyada 800 lirayı 2 taksitle ödemeleri de mümkün.


“Tüm kadınlarımızı bekliyorum”
Dünya Kadınlar Günü’ne özel tüm kadınlara kucak açtıklarını kaydeden Babacan, “Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, Kadınlar Gününü kutluyorum. "Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz umutla dolu yarınlara olsun. Bu güzel günün anısına biz de baş tacı kadınlarımıza bir jest yapmak istedik. Tüm kadınlarımızı bekliyorum” ifadelerine yer verdi.
Babacan ayrıca kampanya fikri ve girişimcilik konusunda en büyük destekçisi Sosyal Medya Paylaşım Grubu kurucusu Sıla Dülger’e de teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri