Görev değişimlerinin ardından Başkan Özcan'dan teşekkür açıklaması

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kurum içerisinde yaşanan görev değişikliklerinin ardından açıklama yayınladı. Başkan Özcan, "Nazilli Belediyesi'nin her birimi, her mevkisi önemlidir. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır." dedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli Belediyesi'nde görev değişiklikleri yaşandı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat'ı görevden alarak Özel Kalem Müdürlüğü'ne atadı. Bazı birimlerin müdürlüklerinde de görev değişiklikleri yaşandı. 

"160 bin vatandaşın hizmetkarıyız"

Konuyla ilgili açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ekibiyle birlikte şehrin hizmetkarı olduklarını söyledi. Özcan konuşmasında," Nazilli Belediyesi olarak bizler, 160 bin vatandaşımızın hizmetkarıyız. Hangi  koşullar altında olursa olsun ilk önceliğimiz, halkımızın isteklerini yerine getirmektir. Gece gündüz demeden, kırsal merkez ayrımı yapmadan her zaman vatandaşımızın yanında olacağız." ifadelerini kullandı. 

"Nazilli Belediyesi'nin her birimi, her mevkisi önemlidir"

Görev değişimlerinin bayrak ve hizmet yarışı olduğunu kaydeden Başkan Özcan," Bu süreç içerisinde bizimle birlikte yol yürüyen ve yaptıkları başarılı işlerle şehrimize değer katan ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hizmet süremiz içerisinde kadrolarımızda değişiklikler yaşanabilir. Nazilli Belediyesi'nin her birimi, her mevkisi önemlidir. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Tüm emeği geçen ve geçecek arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarımın, Nazilli halkımızın layık olduğu hizmetlerle ilgili daha büyük bir fedakârlıkla gayret göstereceğine olan inancım da tamdır."dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri