Hamzallı-Pirlibey bağlantı yolunda mutlu son

Nazilli’de bölgenin en işlek yollarından biri olan Pirlibey ile Hamzallı’yı birbirine bağlayan yolda başlatılan asfalt kaplama çalışmaları sevinç yarattı.

GÜNAY PABUŞÇU-Büyükşehir’in seçim vaatlerinde biri olan ve sıcak asfalt yapılacağı sözü verilen Pirlibey ile Hamzallı’yı birbirine bağlayan yolun yıllardır yapılmaması vatandaşların çilesi haline gelmişti.

Yolun bozukluğu nedeniyle araçlarında ciddi hasarlar meydana gelen vatandaşların, can güvenliklerinin de tehlikede olduğu gerçeği yetkilileri harekete geçirdi.

Yağışların ardından adeta göle dönen yol nedeniyle ulaşımda büyük zorluk yaşayan vatandaşların korkulu rüyası sona eriyor.

Yaklaşık 10 yıldır kötü durumda olan ve Havadis Gazetesi’nin dile getirdiği yol sorununa çözüm getirildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım ekipleri Pirlibey ile Hamzallı arasındaki yolda asfalt kaplama çalışması başlattı. 2 haftadır sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Pirlibey Mahallesi sakinlerinden Neclat Yeşil, uzun bir süredir yol hizmeti beklediklerini hatırlatarak, “Hizmeti kim yaparsa yapsın, Allah razı olsun. Yol çilemiz sona erdiği için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Pirlibey’in, Nazilli ve Kuyucak ilçeleriyle bağlantısını sağlayan tek yol olma özelliği taşıyan yol, aynı zamanda Hamzallı, Dualar, Mescitli ve Yazırlı mahallelerine bağlantı yolu konumunda bulunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Nazilli Haberleri