Hava sıcaklığının rekor dereceye ulaştığı Nazilli’de, İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik, üreticiye destek olmak ve sıcaktan bunalan vatandaşlara dağıtılmak üzere 7 ton karpuz satın aldı. İsabeyli Mahalle Muhtarlığı tarafından kiralanan araçlarla, mahallede yaşayan vatandaşlara dağıtılan karpuz 2 saatte tükendi.
Nazilli’de termometrelerin 46 dereceyi ulaştığını kaydeden mahalle muhtarı Birkan Çelik, sıcak havada en güzel tüketilecek yiyeceğin karpuz olduğu için muhtarlık olarak karpuz dağıtmaya karar verdiklerini söyledi. Karpuz fiyatlarının da düşük olduğunun altını çizen Çelik, üreticiyi de destek olmak istediklerini kaydetti.
Karpuz dağıtımından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Nursel Girgin ise “Muhtarımız böyle bir uygulama yapmış çok teşekkür ederiz. Havalarında sıcak olması dolayısıyla hora geçti. Allah razı olsun” diye konuştu.
HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN