İYİ Parti Nazilli önümüzdeki haftayı bekliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul’da düzenlediği Ege Bölgesi il ve ilçe başkanları toplantısına katılan Recep Taner, Nazilli’deki başkanlık sorununun önümüzdeki hafta masaya yatırılacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin Ege bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Programa, Nazilli İlçe Başkanlığı görevini Ali Gökbaraz’ın yerine vekaleten yürüten Mesut Öztunç’un katılması dikkat çekti.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Toplantıda, İYİ Parti’nin Türkiye siyasetini ilgilendiren konuların görüşüldüğünü paylaşan Taner, “Bu buluşma Ege Bölgesi’ndeki 7 il teşkilatının, il ve ilçe başkanlarıyla Genel Merkez’in yapmış olduğu bir toplantı. Dolayısıyla yerel konulara girilmedi. Teşkilatımızın Sayın Genel Başkanı’mız Akşener’den beklentileri, istekleri, genel seçimlerle ilgili teşkilatımızın görüş ve önerilerinin yanı sıra Genel Merkez’den yapılan bölgesel çalışmalarla ilgili istek ve düşünceleri masaya yatırıldı. Biz orada teşkilat koordinatörlerimizle görüşmelerimizi yaptık.” dedi.

Nazilli meselesi önümüzdeki hafta masaya yatırılacak

Türkiye’de 900’ün üzerinde ilçe olduğunu hatırlatan Taner, “Birçok ilçemizde zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Teşkilat koordinatörlerimizde sorunun kaynağında çözümler üretiyor. Koordinatörlerimiz, önümüzdeki hafta Aydın’a gelerek yerel sorunlarımızın çözümü konusunda çalışma yapacaklarını beyan ettiler. Nazilli meselemizi de o zaman gündeme getireceğiz ve inşallah güzel bir sonuca ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri