Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, 3 Mayıs’ta yapılacak olan AYESOB Olağan Genel Kurulu öncesinde saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim maratonunu yoğun bir tempoda sürdüren Başkan Künkcü, bu kez Kuşadası’nda esnaf teşkilatının temsilcileriyle bir araya geldi.
Kuşadası programı kapsamında Davutlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Güler, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ufuk Turan ile Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çalım ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Künkcü’ye; AYESOB Başkan Vekili Salih Kozalı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Elgin, Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Aydın Demirciler Odası Başkan Vekili Sebahattin Aydın ve Birlik Genel Sekreteri Banu Taşçı eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde esnafın talepleri ve teşkilatın çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Şoför esnafından genel esnaf teşkilatına kadar geniş bir yelpazede yapılan temaslarda sektörün sorunları ve çözüm önerileri ele alınırken, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.
Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Kuşadası’nda her zaman olduğu gibi gördüğü ilgi ve misafirperverlikten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Nazik ev sahiplikleri için tüm oda başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, esnaf ve sanatkârımız için çalışmaya devam edeceğiz. Şoför esnafımızdan genel esnaf teşkilatımıza kadar her kesimin yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
3 Mayıs’a giden süreçte saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Künkcü’nün Kuşadası ziyaretleri, esnaf camiasında birlik ve dayanışma mesajı olarak değerlendirilirken, 3 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda üç oda başkanı da yönetimleriyle birlikte Künkcü’ye birlik ve beraberlik mesajı verdi.