Nazilli Belediyespor Futbol Okulu Kayıtları Başladı

Nazilli Belediyespor Futbol Okulu kayıtları başladı. Belediye meydanına stant kuran Yönetim Kurulu ekibi, geleceğin sporcularını futbol okuluna kayıt olmaya davet etti.

HASAN KARAHAN-Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışmalara başlayan Nazilli Belediyespor’da Futbol Okulu kayıtları başladı. Belediye Meydanına kurulan stantla birlikte yeni kayıtların kabul edileceği bildirildi. Standın her gün saat 10. 00 ile 16.00 arasında aktif olacağı ve forma satışının da yapılacağı duyuruldu.

Doğal çim sahalarda, profesyonel gelişim hocaları ile çalışma fırsatı bulacak genç futbolcu adayları için Nazilli Belediyespor A Takımı ve Milli Takım seçmelerinin önü açılacak.

Kayıt için Belediye Meydanı standı ve Esat Ergüler Tesislerinin yanı sıra 0551 110 84 21 ve 0554 405 06 01 numaralarından müracaat kabul edilecek.

“NİYETİ VE KABİLİYETİ OLAN KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Nazilli Belediyespor Altyapı Koordinatörü Cumhur Sezer, geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışmalara başladıklarını vurgulayarak, “Nazilli halkına daha yakın olmak için standımızı buraya kurduk. Önceliğimiz altyapıya ve spor okullarımıza genç kardeşlerimizi kaydetmek ve tanıtımımızı yapmak. Spor okulumuz 7-14 yaş arası gruplarıyla Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü aktif olacak. Kış döneminde ise hafta sonu olacak şekilde programımıza devam edeceğiz. 15 Haziran Salı günü 2003-2007 doğumlu kardeşlerimizle Esat Ergüler Tesisleri'nde seçme yapmayı düşünüyoruz. Amacımız Nazilli’mize geleceğin sporcularını kazandırmak. Niyeti ve kabiliyeti olan tüm sporcularımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖZCAN’LA MİNİK FUTBOLCU ADAYI ARASINDA RENKLİ ANLAR

Minik bir futbolcu adayının futbol okuluna kayıt olduğu sırada Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan arasında geçen diyalog dikkat çekti. Minik futbolcu adayına hangi mevkide oynamak istediğini soran Özcan’a, minikten “Kaleci olmak istiyorum” yanıtı geldi. Bunun üzerine Başkan Özcan’ın “Ben de kalede oynuyordum. Aman dikkat et. Herkes hata yapar bir şey olmaz, sen bir hata yaparsın bütün suç sana kalır. Bence o yüzden iyi düşün” şeklinde bir ifade kullanması yüzleri güldürdü.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Nazilli Haberleri