Nazilli ekonomisine yeni kan, yeni heyecan

Nazilli’nin ekonomik hayatına yeni bir heyecan ve renk katma hedefiyle açılışı yapılan Parıltı bijüteri, bugün itibariyle müşterileriyle buluşmaya başladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Koronavirüs sürecinde ağır yaralar alan ve pandeminin en çok etkilediği kesimlerin başında gelen esnaflar, normalleşme süreciyle birlikte ekonomilerini rahatlatmak istiyor.

Nazilli’nin ekonomisine katkı sağlamak, ilçedeki takı ve süs eşyaları sektöründe yeni heyecan yaratmak isteyen genç girişimciler Soner Yılmaz ve Nurgül Puçuluoğlu da bugün hayallerini gerçekleştirdi.

Altıntaş Mahallesi 129 Sokak üzerindeki işletmelerini açmanın mutluluğunu yaşayan girişimcilere Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Mağazanın açılış kurdelesini kesen Başkan Özcan, işletmenin tüm ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Nazilli’deki işletme sayılarını artırmanın ilçe ekonomisini güçlendirmek adına umut verici olduğunu ifade eden Başkan Özcan, “Böylesine zorlu günlerde Nazilli’nin ticari hayatını ateşleyen işletmelerin açılmış olması bizi mutlu ediyor. Vatandaşların ilçemizi yatırıma uygun görmeleri sosyolojik ve ekonomik okumaları da ne denli doğru yaptığımızı da gösteriyor. İnşallah Nazilli sanayi, tarım, turizm ve ticaret alanında daha da gelişecek ve güzelleşecektir” diye konuştu.

İş yerinin açılışının ardından duygu ve düşünceleri paylaşan Soner Yılmaz, hayatındaki en büyük heyecanı yaşadığını belirterek, yeni bir maceraya başlamanın mutluluğu yaşadığını kaydetti.

1 senelik emeklerinin ve hayallerinin karşılığını aldıklarını vurgulayan Nurgül Puçuluoğlu ise, “Bu bir senelik süreç içerisinde ticari hayatı çok yönlü araştırdığımıza inanıyorum. Kadınların takı ve süs aksesuarlarına olan ilgisine hitap edeceğiz. Heyecanlıyız, mutluyuz ve müşterilerimizle buluşmaya hazırız” sözlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri