Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 37 yıllık dönem sona eriyor: İlk aday Üstaş oldu

Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 37 yıldır başkanlık yapan Seyfi Çalışkan'ın görevi bırakacağını açıklamasından sonra odada seçim heyecanı yaşanmaya başladı. Oda Sekreteri Mehmet Üstaş, meslektaşlarıyla birlikte kahvaltıda buluşarak adaylığını açıkladı.

- DOĞUKAN ÖZTÜRK

Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Oda Sekreteri Mehmet Üstaş, yaptığı yazılı duyuruda, uzun yıllardır odada çeşitli görevlerde bulunduğunu, üyelerin taleplerini yakından bildiğini ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla başkanlığa talip olduğunu belirtti.

“1995 yılından bu yana Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda görev alıyorum. Edindiğim tecrübe ve birikimle odamıza daha güçlü bir vizyon kazandırmak için bu göreve adayım,” diyen Üstaş, şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Oda seçimlerinin şubat tarihi gibi gerçekleştirileceği bildirildi. Mevcut başkan Seyfi Çalışkan ise artık bayrağı genç isimlere devretmenin zamanının geldiğini söyledi.

Nazilli’deki şoför esnafı seçim sürecini ilgiyle takip ederken, önümüzdeki günlerde başka adayların da çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri