Nazilli’de Down Sendromlu Hande’nin Hayali Gerçek Oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 4 çocuk babası Mehmet Çetin, Down Sendromlu kızı Hande'nin gelinlik giyme hayalini gerçekleştirmek için düğün yaptı.

GÜNAY PABUŞÇU -Nazilli’de Down Sendromlu Hande’nin hayalini babası gerçeğe dönüştürdü. Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin öncülüğünde gerçekleşen organizasyonda, Hande hem 20. yaş gününü kutladı hem de sembolik bir düğün töreni heyecanı yaşadı. Baba Mehmet Çetin, kızının gelinlik giymeyi çok istediğini belirterek, ona unutulmaz bir gün yaşatmak ve hayalini gerçekleştirmek için bu düğünü yaptığını dile getirdi.


Nazilli’de bulunan evinde gerçekleşen düğünde, örf ve adetlere uygun olarak bütün gelenekler gerçekleştirildi. Hande önce düğün makyajı için kuaföre gitti, ardından baloya katıldı. Baba Mehmet Çetin’in damat rolünü üstlendiği gecede, Hande’nin mutluluğu görenleri duygulandırdı. Kızının gönlünü hoş tutmak için böyle bir gece düzenlediğini  ifade eden baba Çetin, “Kızımın hayalini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a ve en başından beri desteklerini esirgemeyen Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Geceye iştirak eden ve Hande’yi  en mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Özcan, Hande’yle hem dans etti hem de Harmandalı oynadı. Konuşmasında duygularına hakim olamayan Başkan Özcan, “Hayatımın en güzel anlarından bir tanesi. İnşallah Hande’miz için de en güzel anlardan bir tanesi olmuştur. Rabbim hep böyle güzel anlar yaşatsın. İnanılmaz duygu doluyum. Çok ince,  çok düşünceli bir faaliyete imza atan Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nde görevli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Nazilli’de sosyal farkındalığı yaşatmak  ve anlamlı etkinliklere imza atmak için çalışmalara hız vereceklerini  belirten Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademli Akçil, ”Hande’nin hayali, bir ailenin kızlarını mutlu etme arzusu ve böyle anlamlı bir sosyal etkinlik. Nazilli’mizde güzel bir işe imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan bizlere destek olan Sosyal İşler Müdürlüğü’müze, Hande’nin kuaför ve müzik organizasyonluğunu ücretsiz karşılayan Kuaför Mehmet Saadet’e ve Vildan Organizasyon’a çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri