Nazilli'de feci olay: Mezarlıkta cansız bedeni bulundu!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde denetimli serbestlikle cezaevinden çıkan 37 yaşındaki Mehmet Karabulut, evine 40 metre mesafedeki Eğriboyun Mezarlığı yanında ağaca asılı halde bulundu.

Nazilli'ye bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde bir kişi ağaca asılı halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, denetimli serbestlikle cezaevinden çıkan Mehmet Karabulut (37), evine yaklaşık 40 metre uzaklıkta bulunan Eğriboyun Mezarlığı yanında bir ağaca asılı halde ölü olarak bulundu.

Olay, mezarlığa gelen bir vatandaşın Karabulut’un cansız bedenini fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Karabulut’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri