Nazilli'de "Hamza Dağ" coşkusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'li Belediye Başkanları tarafından yönetilen Aydın ve İzmir'i, AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. 

MEHMET ALİ CİNTOSUN- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Aydın ziyareti kapsamında geldiği Nazilli'de esnaf ve partilileriyle bir araya geldi. Belediye Meydanı önünde vatandaşlara aşure dağıtan ve Uzun Çarşı esnafını ziyaret eden Dağ, burada yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin startını 25 Haziran sabahı verdiklerini ifade etti. CHP'li belediye başkanları tarafından yönetilen Aydın ve İzmir'i AK belediyecilikle tanıştıracaklarını vurgulayan Dağ, "Biz yerel seçim startını 25 Haziran sabahı verdik. İl başkanlarımız, ilçe başkanlarımızla birlikte başarılı bir sonuç elde etmek için canla başla mücadele ediyoruz. İnşallah AK belediyecilikle hem Aydın'ı hem İzmiri tanıştırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı ona göre planlayıp, sonuca ulaşacağız" dedi. 


Aydın-Denizli otobanı ihalesinin üçüncü kez ertelenmesine ilişkin bir soru üzerine Dağ, " İhaleler bir daha yapılır ertelenir, bunda sıkıntı yok. Aydın-Denizli Otoban Projesi, benimde vakıf olduğum, milletvekili arkadaşlarımızında birebir takip ettiği ve bölgemiz içinde önemli bir proje. Aydın'dan Denizli'ye kadar ilçelerimizin içerisinden geçen trafiğin hayatı olumsuz etkilediğini hepimiz biliyoruz. Bu otobanın yapılması konusunda da Ulaştırma Bakanlığımızda hiçbir soru işareti yok. Sadece şuan için yaşamış olduğumuz ekonomik durumlardan dolayı, yapılan ihalelere katılımlar konusunda, özellikle de fiyatlandırmalar konusunda sıkıntılar yaşandığı için bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor. Buranın yapılması konusunda hükümetimizde herhangi bir irade değişikliği söz konusu değildir. Demir fiyatları, diğer fiyatlarda stabil olmayan bir süreçler yaşanıyor. Bu sadece Aydın-Denizli otobanında değil yeni yapılan TOKİ'nin ihalelerinde de ve bakanlıklarımızın yaptığı ihaleler fiyatlandırmalardan kaynaklı problemler yaşanabiliyor. Bunlar zaten geçici, şuan için piyasa iyice yerine oturmaya başladı." diye konuştu. 

Dağ'ın, Nazilli ziyaretine AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Sayar ve partililer de eşlik etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri