Nazilli’de sahne minik oyuncuların oldu

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan “Afacanlar Sınıfı” adlı tiyatro oyunu, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. 23 Nisan coşkusunu sahneye taşıyan oyun, izleyicilerden tam not aldı.

Tiyatro eğitmeni Aslı Kaymak Işıklı tarafından yazılıp yönetilen oyun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel olarak hazırlandı.

Salonu dolduran vatandaşlar ve çocuklar, minik oyuncuların performansını ilgiyle izledi.

Gösteri sonunda konuşan Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Nazilli’de sanatla büyüyen nesiller yetiştirmek için kültür ve sanat etkinliklerine destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Programın sonunda Başkan Tetik, tiyatro eğitmeni Aslı Kaymak Işıklı’ya çiçek takdim ederken, sahne alan çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Etkinlik, hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz bir 23 Nisan anısı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri