Nazilli’deki aile bir buçuk yıl içinde ikinci kez evlat acısı yaşadı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Bulut ailesi, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nalan Bulut’un vefat haberiyle bir buçuk yıl önce yaşadıkları evlat acısını tekrardan tattı.

Nazilli’de ikamet eden 3 çocuk annesi Nalan Bulut, evinde bulunduğu esnada henüz bilinmeyen bir nedenle rahatsızlanmaya başladı. Bir süre süre şikayetleri artan talihsiz kadın kalp krizi geçirmesi sonucu acı bir şekilde yaşamdan koptu.

Bulut’un acı ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğarken olayın arkasında bir aile dramı ortaya çıktı. Bulut ailesinin bir buçuk yıl önce de erkek evlatlarını trafik kazasında kaybettiği öğrenildi. Kardeşinin ardından ani kalp kriziyle hayattan koparak ailesini derinden sarsan Nalan Bulut’un cenazesi, Nazilli Nakev Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri