Nazilli’nin en iddialı ve lezzetli tostu sizi bekliyor

Nazilli’nin Altıntaş Mahallesi’nde hizmet veren Çarşı Büfe, doyumsuz lezzeti ve bol çeşitli tostlarıyla rakiplerine meydan okuyor.

GÜNAY PABUŞÇU -Eski hal binasının karşısındaki küçük dükkanda, lezzetiyle büyük bir markaya dönüşen Çarşı Büfe, her geçen gün menüsündeki tatları doyumsuz bir hale getiriyor. Bazlama tost geleneğini günden güne değiştiren Çarşı Büfe, yumurtalı ve kavurmalı tost seçenekleriyle müşterilerinin damak zevkini tatmin ediyor.
Bol kaşarlı ve bol sucuklu, yumurtalı ve kavurmalı bazlama tost seçenekleriyle  tost dünyasında ‘ben de varım’ diyen işletme, sandviç tost, köy tostu ve köfte lezzetini de istediğiniz noktaya anında ulaştırıyor.
Lezzetlerinin sırrı olarak, organik köy ürünlerini kullanmak ve işini severek yapmak olduğunu ifade eden Çarşı Büfe İşletmecisi Şevket Cintosun, “Koronavirüs önlemlerimizi iyice artırdığımız bugünlerde Nazilli’mizde hizmete devam ediyoruz. Kalite her zaman önceliğimiz olup, tüm ürünlerimizi doğadan, dalından temin ediyoruz. Bazlama tostumuza yeni versiyonlar getirerek müşterilerimizi memnun etme çabasındayız. Özellikle yumurtalı bazlama tostumuz atom ve kavurmalı tostumuza talep çok fazla. Anında servisle müşterilerimizin evlerine, iş yerlerine bir telefon uzaklıktayız. Bizi denemeye ve tercih etmeye devam edin” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri