"Otoyol projesinin takipçisi olacağız"

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti’nin vaatlerini gerçekleştireceğini belirterek, seçimlerden önce dile getirilen Aydın-Denizli Otoyolu vaadiyle ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Öz, “AK Parti vaatlerini gerçekleştirecek. Gerçekleşmeyecek hiçbir vaadi de söylemedik. Aydın-Denizli Otoyolu Projesini de yapacağız” dedi. Aydın-Denizli Otoyolu projesinin sadece Aydınlı milletvekili adaylarının vaadi olmadığına dikkati çeken Öz, “Aydın Denizli otoyolu sadece bizim değil, Denizli Milletvekillerimiz, Denizlili Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin de vaadiydi. Hatta bu vaat Başbakanımızın da vaadiydi. Dolayısıyla bu vaatler gerçekleşecek. Biz de bunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Öz, seçimlerden sonra gittiği Ankara’dan yarın Aydın’a döneceğini de ifade ederek, şunları söyledi:

“Cuma gününden itibaren AK Parti Aydın Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla ilçelere teşekkür ziyaretlerine gideceğiz. Seçimden önce olduğu gibi, sonrasında da halkla kucaklaşacağız.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Haberleri