Öz Beş Eylül Sürücü Kursu, pandemide vites artırdı

Nazilli’de 6 yıldır faaliyet yürüten Öz Beş Eylül Sürücü Kursu, vatandaşların iş ve güvenlik kaygısıyla ehliyet almak için sürücü kurslarına hücum ettiği pandemi dönemine damga vurdu.

GÜNAY PABUŞÇU - Kovid 19 salgını nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma kullanmamak için araba ve ehliyet almaya hücum etti. Pandemi sürecinde aralıklarla da olsa toplam 5 ay boyunca kapalı kalan sürücü kursları arasında farkını ortaya koyan firma, Öz Beş Eylül Sürücü Kursu oldu.

Önceliği sürücü güvenliği ve nitelikli eğitim olarak belirleyen ve vatandaşların ilçedeki ilk tercihlerinden birisi olan Öz Beş Eylül Sürücü Kursu, yeni araçları, uygulamalı eğitim planı ve sterilize edilmiş sınıflarıyla yüzlerce kursiyerin hayalini gerçekleştirdi.

Sektördeki ivmelerini her geçen yıl yükselterek başarılı bir profil çizen Öz Beş Eylül Sürücü Kursu sahibi Müşerref Tüz(36), “Kaliteli eğitim anlayışı ve uzman kadrosu ile bilinçli sürücüler yetiştiren, modern teknik ve teknolojileri kullanan, çevreye duyarlı, büyüyen ve tercih edilen bir kurum olarak Nazilli’de faaliyet göstermekteyiz. Başlıca hedeflerimizden biri ise trafikte güvenli araç kullanmayı öğretmektir. Göstermiş olduğu kaliteli, hizmet anlayışı ile sektöründe ilk tercih edilen kurumlardan biri olmayı kısa sürede başarmış bulunmaktayız” dedi.

“Eğitim serüvenine coşkuyla devam ediyoruz”

Salgınının başlangıcından itibaren koronavirüsün etkisini ve dolaşımını asgariye indirmek için ilave önlemler aldıklarını kaydeden Tüz, “Vizyonumuz; yenilikçi, disiplinli, modern teknik teknolojileri kullanarak kaliteli hizmet veren, trafik kurallarına uyan bilinçli sürücüler yetiştirmeyi en büyük amaç edinen, sektöründe hizmet konusunda farklılaşarak ilk tercih edilen ve örnek alınan bir sürücü kursu olmaktır. Kurumumuz bu amaçla kendini sürekli yenileyen eğitim anlayışı ve eğitim kadrosu ile güler yüzlü hizmet anlayışıyla 2015 yılında başlayan eğitim serüvenine bugün de artan coşkuyla devam etmektedir” diye konuştu.

 “Pandemide 500’den fazla müşterinin hayalini gerçekleştirdik”

Daha güvenli bir trafik ortamı için bilinçli ve sağlıklı sürücülerle işbirliğine devam ettiklerini vurgulayan Tüz, “Tedbirli olduğumuz sürece hiçbir virüs bizi yenemez. Biz pandemi döneminde alınan tüm kısıtlamalara rağmen işlerimizi sürdürdük. Her ay 60 kursiyerimize ulaştık. 10 ayda 500 kişiden fazla müşterimizi ehliyetleriyle buluşturduk. İşletmemiz bu süreçte vites artırdı diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Kimsesizlere ücretsiz ehliyet imkanı

Geçtiğimiz dönemlerde, şehit kızı Merve Özdemir’i ücretsiz bir şekilde ehliyet sahibi yapan Tüz, bu konudaki girişimlerini artırdıkları belirterek, “Kurslarımıza başvuran maddi durumu olmayan kimsesiz vatandaşlarımızdan ücret talep etmeden ehliyet sahibi yapıyoruz. Onların hayır ve dualarıyla işlerimizi büyütüyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Tüz, tüm ekip arkadaşlarına gayretleri ve başarıları dolayısıyla teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri