PAMUKÖREN’DEN FARKLI TARİFE: 7-2

Liseler arası futsal turnuvası karşılaşmasında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile Pamukören Anadolu Lisesi Adnan Menderes Üniversitesi Rıdvan Dilmen Spor tesislerinde karşılaştı.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi erkek futsal takımı ile Pamukören Anadolu Lisesi erkek futsal takımını karşılaştıran maç Pamukören’in 7-2 üstünlüğü ile sona erdi. ADÜ Rıdvan Dilmen Spor Tesisleri’nde yapılan maçta, iki takımın oyuncuları hırslı ve istekli gözüktü. Pamukören Anadolu Lisesi oyuncuları, hızlı ataklar ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi filelerini havalandırırken, atak yapmakta zorlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, farkı kapatma şansı bulamadı. Maçta oyuncular arasında, ara ara gerginlikler yaşanmasına rağmen, iki takım oyuncuları centilmen bir şekilde ayrıldı. 
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ CEPHESİNDEN HAKEME İTİRAZ 
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi aleyhine kararlar veren hakeme, itirazlarda bulunan Beden eğitimi öğretmeni Mehmet Adıkutlu, maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi. Çok sayıda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisinin bulunduğu maçta, gerginlik bir an olsun dinmedi. Tezahüratlarla hakeme sitem eden öğrenciler, maçın bitiminde olaysız bir şekilde dağıldı. 
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ 
Maç başlamadan ADÜ Rıdvan Dilmen Spor Tesisleri’nde çok sayıda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi yerini aldı. Maça özel hazırladıkları pankartı ile ülkemizde yaşanan terör olaylarını protesto eden öğrenciler, örnek bir davranış sergiledi.
HABER: EGEHAN ERKÜN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri