TİCARET ODASI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Usta gazeteci M. Şevket Altınayar’ın vefatının ardından Havadis gazetesini devralan Masum Uygun ve Mehmet Ali Cintosun’u ziyaret etti.

 

Aydın’da internet haberciliğinin gelişimi konusunda öncü olan Nazilli Havadis Gazetesi, yeni yayın hayatına başladı. Gazetenin kurucusu olan merhum gazeteci Şevket Altınayar’ın izlediği tarafsız ve objektif yayın hayatını devam ettiren gazete, yeni yayın hayatında özgün haberleri ve birikimli köşe yazarları ile Aydın’da fark yaratmaya devam edecek. Yaklaşık bir ay önce gazeteyi devralan M.Masum Uygun ve M.Ali Cintosun, STK ve kurumların temsilcilerini yenilenen ofislerinde kabul etmeye başladı. Genç işletmecileri ilk kez ziyaret eden Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, gazete ekibine şans diledi. Yüzügüler’in DENGE & HAVADİS gazete bürosuna gerçekleştirdiği ziyaretine gazeteci Veysel Karahan eşlik etti. İkili şehir gazeteciliğinin gelişimi konusunda gazetemizin İmtiyaz sahipleri, Masum Uygun ve M. Ali Cintosun ile sohbet etti. Ziyaret sonrasında Yüzügüler ve Karahan gazetemizin işletmecileri ile hatıra fotoğrafı çekti. Ziyaret sırasında Havadis'in imtiyaz sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Masum Uygun, yayın politikası ile ilgili Yüzügüler'e bilgi verdi.

Uygun, gazetenin ilkeli duruşundan taviz vermeyeceklerini belirterek, " Yeni yayın hayatımızda öncelikli hedefimiz Nazilli'nin doğu ilçeleri ve şehir merkezinde daha aktif bir okuyucu kitlesine ulaşmak. İnternet haberciliğinde önem arz eden hız konusunda hedeflerimiz var. Şehirde olup biten herşeyi vatandaşlarımıza aynı anda vermek için geliştireceğimiz projeler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah ileride internet televizyon yayıncılığı konusunda da adım atmayı düşünüyoruz. Ayrıca okuma ritüellerini kaybetmiş genç okuyucular için farklı etkinlikler, sosyal medya gündemi gibi haberlerle dikkatlerini çekmek istiyoruz. Okuyarak gelişen bir genç kuşak istiyoruz açıkçası. Bu ofiste çalışma arkadaşlarımızla beraber kamu yararı için basın yayın ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 

ÖZKAN EKİCİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri