Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda sürpriz isimler var...

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2017 Best Star ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Şubat ayında başlaması beklenen Survivor Ünlüler ve Gönüllüler kadrosunda yer alması beklenen ismler arasında İdo’dan Turabi'ye sürpriz isimlerin adı geçiyor.

Ekranların en fazla izlenen yarışmalarından ilk sıralarda yer alan Survivor 2017 Best Star yarışmasının Ünlüler kadrosunda yer alacak isimler ile ilgili birçok ismin adı geçemeye başladı. 2017 Şubat ayının 2. Haftası Yunanistan’da başlayacağı iddia edilen yarışma ile ilgili olarak Acun Ilıcalı tarafından konuyla ilgili henüz açıklama gekmezken, diğer bir iddiaya göre de yarışmanın her yıl olduğu gibi yeni sezonda da yine Dominik Cumhuriyeti'nde çekileceği, final çekimlerinin de her zaman olduğu gibi Kıbrıs'ta yapılacağı iddia edildi. Bu yıl farklı formatta olacağı tahmin edilen Survivor Best Star’ında eskiden olduğu gibi Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere iki takıma ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Edinilen biglilere göre, yarışmada olması muhtemel bazı ünlüleri isimlerin üzerinde durulmaya başlansa da bu isimlerden birisinin Survivor 2016’nın şampiyonu Avatar Atakan olacağı diğer bir isminde adaki kavgaları ve kuralları ile dikkat çeken isimlerden birisi olan Turabi Çamkıran olabileceği konuşuluyor. Survivor Best Star'ın eski Survivor'da yarışan ve öne çıkan isimler arasında oluşması beklenirken diğer bir olasılık olarak da yarışmada ilk kez yarışacak ünlü isimlerin yer alacağı bekleniyor. Bu isimler arasında da İdo Tatlıses ve Kerem Bursin'in adları telaffuz ediliyor. 

ADI GEÇENLER ARASINDA KİMLER YOK Kİ

Televizyonlarda yeni sezonun başlanması ile geçen sezonun Top 10 dizileri ve yarışmaları birbiri ardına ekranlara dönüyor. Survivor’da bu yarışmalardan bir tanesi yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran fenomen yarışma programı ile ilgili gelişmeler yaşanıyor.  Geçtiğimiz sezon isminin Survivor 2017 Best Star olacağı belirtilen yarışmanın Ünlüler kadrosunda yer alacağı düşünülen isimlerle ilgili çıkan haberlerde Survivor 2017’ye Nihat ve Turabi’nin damga vuracağı konuşuluyor. Best Star olarak izleyici karşısına çıkması beklenen yarışmada eski yarışmacılarında Ünlüler Kadrosunda göreceğimiz iddia ediliyor. Survivor’da yer alacağı iddia edilen isimler ise şöyle;   Nihat DOĞAN, Pascal Nouma, Turabi, Hilmicem, Atakan, Serkay, Semih ve Nagihan'ında yer alma ihtimali yüksek yarışmacılar arasında. Surpriz isimler arasında Hasan Yalnızoğlu ile Ümit Karan’ında ismi geçiyor.

İDO TATLISES – KEREM BURSİN DE OLACAK

Diğer bir iddiaya göre de,  daha önce Survivor’da yarışmış ve ses getirmiş isimler dışında yarışmaya hiç katılmayana sürpriz isimler yer alıyor. Bu isimler arasında en çok dikkat çekenleri; İdo Tatlıses, Kerem Bursin, Ecem Çırpan, Elvan Abeylegesse, İlhan Mansız, Gökhan Saki’nin yer alacağı iddia ediliyor.

ACUN ILICALI, CEM YILMAZ'I SURVİVOR'A MI GETİRİYOR?

Yaptığı başarılı programlarla adından sıkça söz ettiren medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından komedyen Cem Yılmaz ve iş adamı Ali Koç'la birlikte poz verdi. Not olarak 'Bir dahaki buluşma Dominik'te' yazan Ilıcalı'nın fotoğrafına çok sayıda yorum geldi.

Acun Ilıcalı'nın takipçileri de fotoğrafa 'Şampiyonlar ligi, Cem Yılmaz Survivor? Efso olur' şeklinde yorumlar yazdı. İşte bazıları:

-Cem yılmaz SURVİVOR? Efso olur
-Cem yılmaz survivora gider mi?
-İşte karşınızda şampiyonlar ligi
-Cem Yılmaz Survivor'un yeni sezonunda mı yarışacak?
-Hmhmm güzel yanlız yarışmacılar biraz daha eğlenceli olsunlar =)
-Aha burdan da çıktı Acun valla helal:)
-Cem Yılmaz Survivor'a giderse 10 numara olur hem Survivor'ın reytingleri tavan yapar, hem de Cem Yılmaz Survivor'dan çok sağlam malzemelerle döner.'
-Survivor 'u dört gözle bekliyoruz ve seni cok seviyoruz.
-Aynı kişileri izlemek istemiyoruz yeni yarışmacılar olsun lütfen sayın Ilıcalı.
-Harikasın seni çok seviyoruz heyecanla bekliyoruz Survivoru.

ACUN MEDYA TARAFINDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Şubat ayının 2. Haftası izleyici karşısına çıkması beklenen Survivor 2017’nın Ünlüler ve Gönüller kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı ile ilgili olarak Acun Medya tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

SURVİVOR 2017 BEST STAR  İÇİN ADI GEÇEN YARIŞMACILAR

Nihat Doğan

Pascal Nouma

Ümit Karan

Hasan Yalnızoğlu

Avatar Atakan

Hilmicem İntepe  

Semih Öztürk

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Yiğit Dikmen

Murat Ceylan

Ece Begüm

Yücetan Berna

Canbeldek Serenay Aktaş

Duygu Çetinkaya  

İdo Tatlıses

Kerem Bursin

Ecem Çırpan,

Elvan Abeylegesse,

İlhan Mansız,

Gökhan Saki

Kaynak:Ajanshaber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri