‘1 OY HAK ETTİĞİME İNANIYORUM’

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yıldız, Nazilli’de partililere seslendi. Yıldız, “3 oy mu 6 oy mu kullanacaksınız bilemem ama 1 tane oy hak ettiğime inanıyorum” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yıldız, Nazilli’de partililerle kahvaltıda buluştu. Aydın’ın 17 ilçesini, 36 beldesini ve 493 köyünü ezbere bildiğini, tanımadığı köy, tanımadığı partili bulunmadığını söyleyen Yıldız, 29 Mart tarihinde yapılacak ön seçimde partililerden mutlaka sandık başına gitmelerini istedi.

• ‘HİÇBİR ZAMAN BANA OY VERMEYEN ARKADAŞIMA KÜSMEDİM’

Kahvaltıda partililere seslenen Hüseyin Yıldız, 1994 yılında CHP’de siyasete başladığını, 2002 yılında 6’ıncı sıradan, 2007 ve 2011 yıllarında ise 4’üncü sıra milletvekili adayı olduğunu söyledi. Bu dönemlerde milletvekili seçilemediğini ifade eden Yıldız, “Örgütüm beni yakından tanıyor. Benim bir özelliğim var. Ben hiçbir zaman bana oy vermeyen arkadaşıma küsmedim. Gittiğim her yerde arkadaşlarıma sarıldım, onlara sahip çıktım” dedi.

• ‘BİR DAHA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAYACAĞIM’

2011 yılındaki seçim çalışmaları sırasında, 2011 ve 2015 yıllarında milletvekili adayı olacağını ve bir daha aday olmayacağını söylediğini hatırlatarak konuşmasını sürdüren Hüseyin Yıldız, “Yani bu dönem benim son adaylığım. Seçilirsem de seçilemezsem de yine de partim için mücadele edeceğim ama bir daha da milletvekili adayı olmayacağım” ifadelerini kullandı.

• ‘20 YAŞINDAKİ KIZIMIN NASIL BÜYÜDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYORUM’

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yıldız, 20 yıldan bu yana örgüte hizmet ettiğini, gece gündüz çalıştığını belirterek, “20 yaşında bir kızım var. İnanın nasıl büyüdüğünü hatırlamıyorum. Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partisi’ni seviyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımanın özlemini duyuyorum. Onun için mücadele ediyorum. Asla bir koltuk için değil, kızımın özgür bir ülkede, rahatça yaşaması için mücadele ettim. Ben koltuk için mücadele etseydim, 4’üncü, 6’ıncı sıralara geldiğimde evimde oturur çalışmazdım” şeklinde konuştu.

• ‘AYDIN’IN 17 İLÇESİNİ, 36 BELDESİNİ VE 493 KÖYÜNÜ EZBERE BİLİYORUM’

Konuşmasında, Aydın’ın 17 ilçesini, 36 beldesini ve 493 köyünü ezbere bildiğini, tanımadığı köy, tanımadığı partili bulunmadığına dikkat çeken Hüseyin Yıldız, “Geçtiğimiz gün Söke İlçe Örgütü’nün yemeğine katıldım. Gelenlerin %99’unu tanıyordum. Söke Gençlik Kolları Başkanı büyük bir jest yaptı. 1994 doğmuş. Ben kendisine altın takmıştım. Kendisi bana ‘Ben 20 yaşındayım. Gençlik Kolları Başkanı oldum. Sen hala uğraşıyorsun’ dedi. Bu benim için onurdur” ifadelerini kullandı.

• ‘BANA OY VERMEYEN PARTİLİLERİMİN 10 SEFER AYAĞINA GİTTİM’

29 Mart tarihinde yapılacak ön seçimde partililerden mutlaka sandık başına gitmelerini isteyen Hüseyin Yıldız, “Bu dönemde örgütü tanıyan, örgüte hizmet veren aday adaylarını değerlendirmemiz gerekiyor. Ben Hüseyin Yıldız olarak, 18 değerli aday adayının hepsinin birbirinden değerli olduğuna inanıyorum. Hiç birimiz birbirimizden eksik ya da fazla değiliz. Bu bir yarıştır. 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimden sonra hep birlikte kol kola yürüyeceğiz. Ben siyaseti kin ve nefretle yapmadım. Bana oy vermeyen partililerimin 10 sefer ayağına gittim. Hatayı kendimde aradım. Buradan 17 aday adayı arkadaşıma başarılar diliyorum ve 29 Mart’ta partililerimin mutlaka sandık başına gitmesini istiyorum. 3 oy mu 6 oy mu kullanacaklar bilemem ama 1 tane oy hak ettiğime inanıyorum” dedi.

• ‘MİLLETVEKİLİ AYLIĞI ALMAK İÇİN TBMM’NE GİTMİYORUM’

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yıldız, 20 yıldır yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu kaydederek, “Milletvekili olmadım ama milletvekili kadar örgütümde rol oynadım. Belediye Başkanı olmadım ama Belediye Başkanı kadar aktif rol oynadım. Ben Milletvekili aylığı almak için TBMM’ne gitmiyorum. Milletvekili maaşımın yarısını 36 öğrencime, diğer yarısını da eşit şekilde Aydın merkez dahil 18 ilçe örgütüme göndereceğim. Çünkü örgütler olmasa biz olamayız. Örgüt olmadan biz iktidara gelemeyiz” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri