44 Yılda bir..

Nazilli Belediyespor'un rakipleri Adanaspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor'dan oluşuyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Nazilli Belediyespor, 44 yıl aradan sonra Türkiye'nin köklü kulüplerinden Süper Lig ekibi Trabzonspor'la karşılaşacak. F Grubu'nda mücadele edecek Nazilli Belediyespor'un rakipleri Adanaspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor'dan oluşuyor.

 

Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor ile 1969-1970 sezonunda 2. Lig'de karşı karşıya gelmiş, Trabzon deplasmanında 4-0 mağlup olan Nazilli, evinde ise Trabzonspor'la golsüz berabere kalarak 1 puan almayı başarmıştı. 1970-1971 sezonunda 2. Lig'de mücadele eden Nazilli, evinde Trabzonspor'u 1-0 mağlup etmiş, deplasmanda ise 5-0 mağlup olmuş ve sezon sonu ligden düşmüştü.

EN ZORLU RAKİP ADANA

Adanaspor'la oynadığı 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar 1969-1970 sezonunda Adanaspor'a evinde 2-1 ve deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. 1971-1972 sezonuna Adanaspor'la evinde 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, deplasmanda Adanaspor'a 2-0 mağlup olmuş ve Adanaspor'a karşı galibiyet görememişti. Nazilli Belediyespor Adanaspor ile 2005-2006 sezonunda 2. Lig'de aynı grupta yer almasına rağmen, ekonomik zorluklar yüzünden maçlara çıkamayan Adanaspor'la karşılaşmamış maçları Nazilli Belediyespor, 3-0 hükmen kazanmıştı. Nazilli Belediyespor, kupadaki bir diğer rakibi Gaziantepspor ile kulüp ilk kez karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri