Naz Naz kongreye gidiyor

50'nci yılına şampiyonluk parolası ile giren Nazilli Belediyespor'da alınan kötü sonuçların ardından yönetim kurulunun kararı ile olağanüstü kongreye gidiliyor.

Kulüp Başkanı Murat Kaplan’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle paylaştığı düşüncesinin olumlu karşılanmasının ardından olağanüstü genel kurul kararı alındığı öğrenildi.

Esat Ergüler tesislerinde 20 Aralık Salı günü çoğunluk sağlanamaması halinde 27 Aralık Salı günü saat 17.00’da kongre olacak. Murat Kaplan’ın yoğun iş temposu nedeniyle aday olmayacağı belirtilen kongrede adaylık için tek bir isim üzerinde karar kılınamadığı öğrenildi.

Alıcık; Naz-Naz'da hedef bitmez 

Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, takımın hedeflerine ulaşması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Nazilli ekibinin her zaman bir hedef içinde olduğunu ifade eden Alıcık; “Biz her zaman ya play-off yada şampiyonluk hattını zorlayan ekip olmuşuzdur. Futbolcu cenneti dediğimiz Aydın’ın misyonunu Nazilli olarak duyurduğumuza inanıyoruz. PTT 1. Lig’e çıkmak için yoğun çaba sarf eden Nazilli Belediyespor yönetiminin aldığı karara saygı duymamız gerekiyor. Teknik heyet değişikliğiyle başlayan kan değişiminin etkisi sahadaki oyuna yansımıştı. İnşallah yeni gelecek yönetimin de sezon sonu hedefleri doğrultusunda yararı olur. Başta Murat Kaplan olmak üzere bugüne kadar görev alan tüm kulüp başkanlarımız ile yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Nazilli’nin isminin duyurulması için büyük çaba sarf ettiler. İnşallah Nazilli hak ettiği üst liglere kısa sürede kavuşacak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri