8 yıldır her yerde aranan FETÖ firarisi yakalandı

Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat, KOM ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü ortak operasyon sonucunda, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 8 yıldır aranan firari şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ silahlı terör örgütü mensuplarının faaliyetlerinin deşifresi, engellenmesi ve firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen müşterek çalışmalarda, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan yaklaşık 8 yıldır firari olarak aranan E.Ö. isimli şahıs Fethiye ilçesinde yakalandı.

Yapılan kimlik sorgulamasında şahsın, kardeşi D.Ö.'ye ait kimlik bilgilerini ibraz ettiği tespit edildi. Bu nedenle E.Ö. hakkında ayrıca "Başkalarına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanmak" suçundan, kardeşi D.Ö. hakkında ise "Suçluyu Kayırmak" suçundan adli işlem yapıldı.

Yakalanan E.Ö., FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yürütülen adli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri