Köktaş: “AK Parti İktidarı Milletin İktidarıdır”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır, halkın iktidarıdır, ezilmiş, dışlanmış insanların iktidarıdır" dedi.AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Kök...

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır, halkın iktidarıdır, ezilmiş, dışlanmış insanların iktidarıdır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Programlarına sabah kahvaltısında partisinin ilçe teşkilatında bugüne kadar görev yapmış, bugünde görevde alan teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek başlayan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, akabinde Terme Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Ekmekçi’den çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Adayı Köktaş, daha sonra ilçede kurulan pazar yerlerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Pazar esnafına, bereketli bol kazançlar temennisinde bulunan Milletvekili Adayı Köktaş, pazar yapan Termelilerle de selamlaştı, bol bol sohbet etti. Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Terme ilçe programının sonunda Kozluk Akçay, Dumantepe Kuşça Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için 7 Haziran seçimlerinde yeniden güçlü bir destek istedi.

Terme İlçe programında eski ve yeni Türkiye arasındaki farkları örneklerle anlatan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, eksikliklerin olabileceğini bugüne kadar olduğu gibi bunları da yine AK Kadroların en iyi şekilde yapacağını söyledi. Köktaş, "AK Parti iktidarı, sadece bir siyasi partinin iktidarı değildir. AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır, halkın iktidarıdır, ezilmiş, dışlanmış insanların iktidarıdır. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi her seçimde katlanarak destek verdiğiniz AK Parti iktidarı her zaman milletin emrinde, ülkesinin hedefleri için yoluna devam edecektir” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin, güçlü ve yeni Türkiye’nin inşasında ikinci atılım döneminin başlangıcı olacağını ifade eden Köktaş, "Yeni Türkiye, insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, tabuların yıkılıp yasakların kaldırıldığı, daha demokratik, her alanda hizmete ve kaliteye odaklanmış bir dönemi ifade etmektedir. İkinci atılımın güç kaynağı insanımız ve coğrafyamızdır. Bu anlamda milletimizin desteği ile daha çok çalışacağız, daha yeni ve nitelikli işler yapacağız. Her zaman olduğu gibi milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız" şeklinde konuştu.

Çocuklara oyuncak dağıtarak onları mutlu eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş’a Terme ilçe programında İlçe Başkanı Ali Kılıç, İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çelik ve partililer eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Yerel Haber Haberleri