SEVGİLİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ KUYUMCULARA İLGİ BÜYÜK

SEVGİLİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ KUYUMCULARA İLGİ BÜYÜK

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşlerine ve sevgililerine hediye almak isteyenler pırlanta ve altına büyük ilgi gösteriyor.

GÜNAY PABUŞÇU-14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşlerine ve sevgililerine hediye almak isteyenler pırlanta ve altına büyük ilgi gösteriyor. Sevgililer Günü dolayısıyla eşlerine ve sevgililerine hediye almak isteyenlerin ilk tercihi kuyumcular oluyor.

“KUYUMCULAR HEM MUTLU HEM MUTSUZ”

Altın fiyatlarındaki artışın hem kendilerini hem de müşterilerini olumsuz etkilediğini belirten Nazilli Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı İbrahim Önal, “Altın fiyatlarındaki artışlar imitasyon ya da altın kaplama olarak satılan ürünlerin hem maddi hem de kullanım açısından ne kadar içi boş ve zararlı bir şey olduğunu gösterdi. Fiyatların artış göstermesi elbette ki kötü bir durum ama artık insanların bizleri tercih ediyor olmaları sevindirici. İmitasyon ürünlerle mücadelemizi dernekler olarak sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ YAKALAYIN”

Herkesin bir tek taş hayali olduğunu söyleyen Önal, “Pırlanta, tek taş, beş taş gibi ürünler Sevgililer Günü’nü kutlayacak olan müşteriler için vazgeçilmez ürünler olarak görünüyor. Tek taş pırlantalarda 1000-1500 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Müşterilerimize indirimli ürünlerde doğru zamanı yakalayıp ürünü ayırmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.