Seydişehir’de Yaşlıların Evleri Temizleniyor

Seydişehir’de Yaşlıların Evleri Temizleniyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi yaşlı ve bakıma muhtaç, ev işlerini kendileri yapamayacak durumda olan vatandaşlara evde temizlik hizmeti vermeye başladı.Göreve geldiği günden itibaren farklı çal...

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi yaşlı ve bakıma muhtaç, ev işlerini kendileri yapamayacak durumda olan vatandaşlara evde temizlik hizmeti vermeye başladı.

Göreve geldiği günden itibaren farklı çalışmalara imza atan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, evde temizlik hizmeti projesini de hayata geçirdi.

Seydişehir Belediyesi tarafından yaşlı ve bakıma muhtaç, ev işlerini kendileri yapamayacak durumda olan vatandaşlara evde temizlik hizmeti verilmeye başlandı. Yaşlı ve bakıma muhtaç durumda olan vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Belediyemiz tarafından oluşturulan temizlik hizmeti ekibi ilçemizde yaşayan yaşlı, mağdur ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara düzenli olarak ev temizliklerini yapıyoruz. Hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve ettikleri dua bizi de memnun ediyor. Bu hizmetlerin karşılığında alınan hayır duaları emeği geçen herkese yetiyor. Belediyemiz bünyesinde oluşturulan ekip tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşıyor. Bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak bir nebze olsun rahat etmelerini sağlıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.