Sıfırlandı demişlerdi, bir vaka daha tespit edildi

Sıfırlandı demişlerdi, bir vaka daha tespit edildi

Karacasu'da aktif vaka sayısının sıfır olarak açıklanmasının ardından şok edici bir haber geldi.

GÜNAY PABUŞÇU-Kaymakamlığın resmi hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Askerden yeni dönmüş bir vatandaşımızın dün yapılan PCR testinin pozitif sonuçlanması ile uzun bir aradan sonra Covid-19 bugün ilçemiz Ataeymir Mahallemizde yeniden ortaya çıkmış olup, vaka ile ilgili filyasyon çalışmaları sürmektedir." ifadelerine yer verildi. 

Hastalığın ilçedeki yayılımını kontrol altında tutabilmek için vatandaşları uyaran Kaymakam Ahmet Soley, "Filyasyon ekiplerimize yardımcı olup, hiçbir bilgi saklamadan gerçekleri anlatalım. Kendimizde ve çocuklarımızda göreceğimiz en ufak hastalık belirtisinde ihmal etmeden sağlık kuruluşlarına başvuralım. İşyeri ve işletmelerimizde gerekli tedbirleri eksiksiz alıp belirlenen kuralları aksatmadan uygulayalım." diye konuştu. 

Koronavirüsten korunmanın 3 ana unsuru olan maske, sosyal mesafe ve el hijyenine dikkat çeken Soley, "Evimiz dışında her yerde doğru şekilde maske takalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Ellerimizi her zaman temiz tutalım." diyerek vatandaşlardan kurallara uymalarını istedi.

db7e40c6-d537-436d-8bad-f052aaa72eae.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.