ŞOK İDDİA! SIRALAMAYI ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?

ŞOK İDDİA! SIRALAMAYI ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?

Partilerin aday listelerinin açıklandığı 7 Nisan Salı günü Nazilli’den ayrılan ve yıllık iznini kullanarak arkadaşlarıyla birlikte Rize’de ki Ayder Yaylası’na gittiği öne sürülen Haluk Alıcık’ın MHP’nin açıklanan listesini önceden bildiği iddia edildi.

NAZİLLİ bölgesinden Ahmet Kaya, Deniz Depboylu ve Ender Vardar ile yarışa giren ve 2’inci sıra beklentisi içindeki MHP Nazilli İlçe Teşkilatı, milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından sessizliğe büründü. Katıldığı toplantılarda partisinin Aydın Milletvekili 2’inci sıra adayının Nazilli’den çıkacağını söyleyen MHP’li Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ise sonuçların açıklandığı Salı günü Rize’de ki Ayder Yaylası’na gittiği öne sürüldü.

• 1 NİSAN’DA 2’İNCİ SIRA NAZİLLİ’NİN DEMİŞTİ

Haluk Alıcık, 1 Nisan’da MHP’nin Aydın Milletvekili Aday Adayı Ender Vardar’ın Nazilli’de basın mensuplarına verdiği kahvaltıya MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Deniz Depboylu ile birlikte katılmıştı. Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alıcık, MHP’nin Aydın Milletvekili 2’inci sıra adayının Nazilli’den olacağını söylemişti.

• ALICIK NAZİLLİ’DEN ADAY İSTEMİŞTİ

1 Nisan’daki konuşmasında CHP’nin Nazilli’den aday çıkarması gerektiğini savunan Başkan Alıcık, “Ben, Nazilli’den muhakkak 2’inci sıra adayı olmasını isterim. Bunu hem AK Parti’den hem MHP’den hem de CHP’den isterim. Ben bunu bu seçimde değil, bir önceki seçimlerde söylemiştim. Nazilli’de CHP’nin adayı olması gerekiyordu. Nazilli’de güzel aday adayları vardı, olması gerekiyordu. CHP, Nazilli’de şansını kaybetti. Bize artı puan geçti gibi görüyorum” şeklinde konuşmuştu.

• SIRALAMAYI ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?

Öte yandan aday listelerinin açıklandığı 7 Nisan Salı günü Nazilli’den ayrılan ve yıllık iznini kullanarak arkadaşlarıyla birlikte Rize’de ki Ayder Yaylası’na gittiği öne sürülen Haluk Alıcık’ın MHP’nin açıklanan listesini önceden bildiği iddia edildi.

• ALICIK, SAĞ GÖSTERİP SOL MU VURDU?

Kulislerde, katıldığı toplantılarda partisinin Aydın Milletvekili 2’inci sıra adayının Nazilli’den çıkacağını söyleyen MHP’li Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın 2019 yılında milletvekili adayı hedeflediği ve bu nedenle Nazilli bölgesinden bir ismin sıralamada 2’inci sırada yer almasını engellediği konuşuluyor. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum