Sosyal Bilimler Lisesi, Malzemelerini Ilıcabaşı Öğrencileriyle Paylaştı

Sosyal Bilimler Lisesi, Malzemelerini Ilıcabaşı Öğrencileriyle Paylaştı

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında temin edilen malzemeleri Ilıcabaşı Ortaokulu öğrencileriyle paylaştı.

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında temin edilen malzemeleri Ilıcabaşı Ortaokulu öğrencileriyle paylaştı.

Toplumsal dayanışmayı geliştirme ve yardımlaşma konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, hazırladıkları yan proje kapsamında Efeler ilçesinde bulunan Ilıcabaşı Ortaokulu için çeşitli yardım malzemeleri toplanarak gerçekleştirilen bir şenlikle toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Hazırlık-A sınıfı öğrencileri, etkili bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Yardım kampanyası için önce Ilıcabaşı Ortaokulu yetkilileri ile irtibata geçilerek öğrencilerin öncelikli ihtiyaçları tespit edildikten sonra Hazırlık-A sınıfı öğrencileri ve proje danışman öğretmenleri tarafından okulda yardım sandıkları oluşturuldu. Ayrıca okulun tüm birimlerine kampanyaya ait posterler asılarak okulun paydaşları bilgilendirildi. Tüm öğretmen, öğrenci ve bazı veliler yaptıkları yardımlarla kampanyaya destek oldular. Yapılan yardımlarla yaklaşık bir ay içinde dolup taşan sandıklarda biriken yardım malzemeleri, yine Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından yaş gruplarına göre tasnif edildi.

Daha sonra Hazırlık-A sınıfı öğrencileri, danışman öğretmenleri ile birlikte Efeler Ilıcabaşı Ortaokuluna giderek kampanya boyunca toplanan tüm yardımları okul yöneticilerine teslim etti. Aydın Sosyal Bilimler Lisesi yöneticilerinin de bulunduğu törende ev sahibi okul, öğrenci ve öğretmenleri çok sıcak karşıladı. Yardımların ulaştırılması şenlik havasında gerçekleşti. Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin ve danışman öğretmenlerinin evlerinden getirdiği ve bazı yardımseverlerden topladığı birbirinden güzel pasta ve börekler, Ilıcabaşı Ortaokulunun bahçesinde öğrencilere ikram edildi. Ilıcabaşı Ortaokulu öğrencileri tören sırasında Roman dans gösterileriyle kampanyaya renk kattı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen etkinlik sonunda Aydın Sosyal Bilimler Lisesi proje öğrencileri ve danışman öğretmenleri, kampanyanın başarılı bir şekilde yürütülmüş olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, kampanyaya destek veren okul yöneticilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve diğer yardımseverlere teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.