Stresle Başa Çıkabilme Seminerinde Strese Girdiler

Stresle Başa Çıkabilme Seminerinde Strese Girdiler

Buca Belediyesi, yoğun iş temposu dolayısıyla belediye personelinin stresle başa çıkabilmesi için seminer düzenlerken, seminer başlamadan önce ise ilginç bir olay yaşandı.Buca Belediyesi, belediye per...

Buca Belediyesi, yoğun iş temposu dolayısıyla belediye personelinin stresle başa çıkabilmesi için seminer düzenlerken, seminer başlamadan önce ise ilginç bir olay yaşandı.

Buca Belediyesi, belediye personeline yönelik seminer düzenledi. Yoğun iş temposu nedeniyle personelin stresle başa çıkabilmesi amacıyla organize edilen seminerin başlangıcında ise ilginç bir olay yaşandı. Seminerin konuşmacısı Av. Gülen Şerbetman, semire katılacak personeli seminer salonunun önünde yaklaşık yarım saat bekletti. Beklemekten sıkılan ve strese giren personeller ise, daha sonra kapılar açılarak içeri alındı. Konuşmacı Şerbetman, bekleyen personellere yönelerek "Sizi özellikle stres olmanız için kapıda beklettim. Şimdide üzerinizde oluşan stresi yok etmenin yollarını sizlere anlatacağım” dedi.

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda düzenlenen ve çok sayıda kişinin katıldığı seminerde Av. Gülen Şerbetman, yaşanan bu olaydan sonra stresle başa çıkabilmenin yollarını anlattı. Doğru nefes almanın öneminden de bahseden Şerbetman, katılımcılara nefes alma egzersizleri de yaptırdı. Şerbetman, "Stresle başa çıkabilmek için günlük hayatta kolayca uygulanacak bazı yöntemler bulunuyor. Spor yapmak, hareketli bir yaşam biçimi sürdürmek ve bolca su içmek stres yönetiminde önemli faktörlerdir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.