Sultanisar’a Aydın zeybeği oynayarak veda etti

Sultanisar’a Aydın zeybeği oynayarak veda etti

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi gereğince Sultanhisar’dan Kars’a Vali Yardımcısı olarak atanan Kaymakam Musa Aydemir, ilçeye Aydın zeybeği oynayarak veda etti.

GÜNAY PABUŞÇU-Sultanhisar Kaymakamı Musa Aydemir, Kars Vali yardımcısı olarak atandı. İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan kararnamenin Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla birlikte 2 aydır Sultanhisar'da görev yapan Kaymakam Musa Aydemir, Kars Vali Yardımcısı oldu.

Kaymakam Aydemir'i uğurlamak için Sultanhisar Kaymakamlığı önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, İlçe Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'nın yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları, kaymakamlık personelleri, daire amirleri, muhtarlar ve azaları ile vatandaşlar katıldı.

Kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla Aydın Zeybeği oynayarak vedalaşan Kaymakam Aydemir, "Sayın belediye başkanım, sayın siyasi parti ilçe başkanlarım, saygıdeğer daire amirlerim, sayın muhtarlarım ve azalarım, çok değerli Sultanhisarlı kardeşlerim, kısa zamanda olsa burada sizinle geçirdiğim zaman çok değerlidir. Hepinizi canı gönülden sevdim, gönlümde yeriniz özel olacaktır. Varsa hakkım helal olsun,  bilmeden istemeden kalplerinizi kırdıysam affedin sizde haklarınızı helal ediniz. Huzurla, sağlıkla kalın. Allah'a emanet olun." diyerek, ilçe halkı sevgisi eşliğinde uğurlandı.

1fb20502-eb77-4865-87a4-49dc82e6a4c1.jpg

5f5597d2-1fb8-46db-8ed7-190fc1e5d786.jpg

7203093e-5001-4acb-889c-1000b04cfa55.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.