Tire’de ki trafik kazası Söke’yi yasa boğdu

Aydın’dan İzmir Tire’ye safariye giden Aydınlı ekibin içerisinde yer aldığı cipin uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, İzmir, Aydın ve çevre illerden gezi için toplanan arkadaş grubu, İzmir’in Tire ilçesi Başköy’e geldi. Toplam 14 aracın bulunduğu grup zirveye tırmandı. Ancak zirvede virajı alamayan Özge Özkeskin yönetimindeki 09 JN 343 plakalı cip, yaklaşık 100 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Özge Özkeskin ve Mehmet Sayın hayatını kaybederken, 112 sağlık ekiplerince Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat Sayın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza bölgesine cenaze aracı giremediği için cenazeler, off road araçları ile köy yoluna çıkarıldı.

haberin-videosu-124.gif

Ferhat Sayın ve Özge Özkeskin’in Aydın Barosu’na bağlı olarak avukatlık yaptıkları ve Söke ilçesinde çalıştıkları öğrenildi. Özge Özkeskin’in sol kolunun dirsekten kopuk olduğu ve aracı protez kol ile kullandığı iddia edilirken jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan Tire’den gelen acı haber Aydın’da üzüntüye neden oldu.

Tire’de cip uçuruma yuvarlandı, ölen üç Kişi Aydın’ı yasa boğdu

Tire’de cip uçuruma yuvarlandı, ölen üç Kişi Aydın’ı yasa boğdu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.