Torbalı Artık Daha Güçlü

Torbalı Artık Daha Güçlü

Torbalı Belediyesi altyapı çalışmaları ve sosyal projelerde kullanılmak üzere 1 milyon 295 liralık araç filosu satın aldı.Sınırlı gelir kaynaklarına rağmen mali yapısını her gün daha da güçlendiren To...

Torbalı Belediyesi altyapı çalışmaları ve sosyal projelerde kullanılmak üzere 1 milyon 295 liralık araç filosu satın aldı.

Sınırlı gelir kaynaklarına rağmen mali yapısını her gün daha da güçlendiren Torbalı Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla sosyal projelerde kullanılmak üzere bir milyon 295 liralık araç filosu satın aldı.

İki adet JCB yükleyici kepçe, bir adet 12,5 tonluk silindir, bir adet ekskavatör,iki adet kamyonet, biri diyaliz hastalarının taşınmasında kullanmak üzere toplam 3 tane de yolcu taşıma aracının sahada çalışmalara başlanması nedeniyle belediye binası önünde tören düzenlendi, dualar okundu.

"MAKİNE PARKI BELEDİYELERİN CAN DAMARI"

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, kurumun mali yapısını güçlendirerek, altyapı odaklı projeleri hayata geçirdiklerini, sosyal projelerin de öncelikleri arasında olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bugün hizmete giren araçlarımız için kendi öz kaynaklarımızdan, hiçbir yere borçlanmadan 1 milyon 295 liralık harcamayla bu alımı gerçekleştirdik. İlçemiz hızlı biçimde büyüyor,yeni yaşam alanları ve yeni yatırımları ancak güçlü ve üstün teknolojili araç parklarıyla yapmamız mümkün. Özellikle iş makineleri anlamında yatırımlarımıza devam edeceğiz. Araç parkımızı yenilerken projelerimizde,saha çalışmalarımızda, uygulamalarda daha da başarılı olacağız. Makine parkı bizim gibi altyapı önceliği olan, hızla büyüyen ilçe belediyelerinin can damarıdır.Araç alımlarımız öngörülen programlar doğrultusunda devam edecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.