Aydın polisinden başarılı operasyon: Firari Datça'da yakalandı

Aydın polisinden başarılı operasyon: Firari Datça'da yakalandı

Aydın'da yağma ve hırsızlık suçlarından toplam 27 yıl hapis cezası bulunan bir kişi, Muğla'nın Datça ilçesinde polis ekiplerince yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ekipler, 'yağma ve hırsızlık' suçlarından toplam 27 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arınan E.B.'nin Muğla'da olduğunu tespit etti.

Operasyon için harekete geçen ekipler, E.B.'yi Datça ilçesi Kargı mevkiindeki ormanlık alanda kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs gerekli işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.